Eveniment

Video ZF Live. Clasa de mijloc e singura şansă a României. Ea creează locuri de muncă şi un mediu moral sănătos

Autor: Marinela Turlan

10.06.2015, 00:08 548
Delos Medica deţine o fabrică în Otopeni ce a necesitat investiţii de 3 milioane de euro, din care 30% a fost finanţare bancară. Antreprenorul afirmă că singura şansă de dezvoltare a României este clasa de mjloc, care creează prosperitate.

Producătorul Delos Medica din Bucureşti, o afacere antre­prenorială de pe piaţa me­di­camentelor de uz vete­rinar se aş­teap­tă la vânzări de 3 mil. eu­ro în acest an, însă spune că businessul poate ajunge la 10 mili­oane de euro dacă piaţa o va cere.

„Avem logistica necesară pentru o producţie mai mare; avem spaţii, linii de producţie, depozite”, a spus la ZF Live Mircea Roman, proprietarul companiei.

Firma realizează 24 de produse generice, în special antibiotice sub formă de pulberi şi soluţii orale pentru diverse afecţiuni respiratorii şi digestive, dar şi pentru boli parazitare.  „Am înregistrat produse în ţări ca Rusia, Coreea de Sud şi în tot Orientul Apropiat şi Mijlociu. Exportăm o treime din cifra de afaceri, circa 600.000 de euro pe an”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO