Eveniment

Videoconferinţa Deloitte - ZF „Future of work”. Ionuţ Sas, VP of tax, equity and payroll, UiPath: Automatizarea nu va duce la reducerea numărului locurilor de muncă, ci la creşterea şi diversificarea locurilor de muncă. Nu cred că vor fi roboţi care vor face întreaga muncă a oamenilor

Ionuţ Sas, VP of tax, equity and payroll, UiPath

Ionuţ Sas, VP of tax, equity and payroll, UiPath

Autor: Ramona Cornea

30.11.2021, 18:00 144

„Nu cred că vor fi roboţi care vor face întreaga muncă a oamenilor, creativitatea şi anumite elemente legate de o anumită decizie, de emoţie, vor rămâne în continuare apanajului unui om, nu unei tehnologii.”

Ionuţ Sas, VP of tax, equity and payroll în cadrul UiPath, companie de automatizări software, este de părere că automatizarea nu va duce la reducerea numărului locurilor de muncă, ci la creşterea şi diversificarea lor.

„În UiPath, noi credem cu tărie că automatizarea nu va duce la reducerea numărului locurilor de muncă, ci la creşterea şi diversificarea locurilor de muncă. Credem că misiunea noastră este să eliberăm creativitatea din oameni astfel încât să dea ce este mai bun din ei. Nu cred că vor fi roboţi care vor face întreaga muncă a oamenilor, creativitatea şi anumite elemente legate de o anumită decizie, de emoţie, vor rămâne în continuare apanajului unui om, nu unei tehnologii”, a declarat Ionuţ Sas în cadrul videoconferinţei „Future of Work”, organizată de Deloitte România în parteneriat cu Ziarul Financiar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO