Eveniment

Videoconferinţa HR Trends 2021. Florin Godean, country manager, Adecco România: Digitalizarea muncii înseamnă o creştere a eficienţei şi productivităţii, dar care vine la pachet şi cu nişte efecte adverse precum burnout

Florin Godean, country manager, Adecco România

Florin Godean, country manager, Adecco România

Autor: Cristina Bellu, Ramona Cornea

27.04.2021, 18:45 128

În 2015, la Davos, se discuta despre a patra revoluţie industrială şi se vorbea despre digitalizare, lucru care a început să prindă contur în anii care au urmat, însă 2020 a fost definitoriu.

În noua realitate de pe piaţa muncii, una condusă de telemunca impusă rapid de pandemie, tehnologia este absolut necesară, iar companiile care nu sunt digitalizate nu există, crede Florin Godean, country manager al furnizorului de servicii de resurse umane Adecco România.

„Tehnologia este absolut necesară în momentul de faţă şi va fi indispensabilă în perioada următoare. În 2015, la Davos, se discuta despre a patra revoluţie industrială şi se vorbea despre digitalizare, lucru care a început să prindă contur în anii care au urmat, însă 2020 a fost definitoriu. Astăzi, dacă nu eşti digitalizat, nu exişti. Îţi reduce extrem de mult prezenţa“, a spus Florin Godean în cadrul videoconferinţei ZF HR Trends 2021 – „Noua lume a muncii – angajatul hibrid“.

În 2020, diferenţa faţă de anii anteriori a constat în integrarea tehnologiei de către angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO