Eveniment

Videoconferinţa ZF & BRD – Cum ne pregătim pentru 2023? Felix Daniliuc, BRD: Anul 2022 a fost bun pentru IMM-uri. Văd în continuare un nivel de interes, o efervescenţă destul de bine structurată în pregătirea anului 2023

Felix Daniliuc, directorul departamentului de IMM-uri din cadrul BRD – Groupe Société Générale

Felix Daniliuc, directorul departamentului de IMM-uri din cadrul BRD – Groupe Société Générale

Autor: Ramona Cornea

24.11.2022, 16:30 68

Anul 2022 a fost bun pentru IMM-uri, există în continuare un nivel de interes, o efervescenţă destul de bine structurată în pregătirea anului 2023 în rândul lor, afirmă Felix Daniliuc, directorul departamentului de IMM-uri din cadrul BRD – Groupe Société Générale.

„A fost un an bun pentru IMM-uri, există nivelul de încredere şi de interes pentru a continua, pentru a optimiza, pentru a eficientiza în perioada următoare. Atâta timp cât sunt planuri de investiţii înseamnă că se gândeşte în termeni de perspectivă, că există planuri, iar 2023 trebuie privit mai degrabă din perspectiva aceasta a unui plan bine articulat. Avem multe incertitudini,  dar şi anul 2022 a fost caracterizat de incertitudini. Pare că se conturează o asumare a inflaţiei cu scopul evitării unei recesiuni de natură tehnică, dar cred că un plan este tot ce este nevoie. Este imperativ ca fiecare să aibă planul lui. A avea un plan, o direcţie pe care să ţi-o asumi, într-un context marcat de incertitudini, reprezintă singura garanţie că poţi să mergi mai departe”, a declarat Felix Daniliuc.

Există efervescenţă, există perspective şi există un nivel de interes foarte mare în rândul IMM-urilor pentru a-şi optimiza activităţile, pentru a face investiţii în utilaje care să aducă un plus de eficienţă, care să optimizeze costurile salariale, afirmă el.  Există şi provocări pentru IMM-uri în perioada următoare, iar abordarea ţine cont de segmentul din care fac parte companiile respective.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO