Eveniment

Vîntu: Ghiţă mi-a spus că vrea un loc la masa de joc, a cerut susţinere pentru Ponta la preşedinţie

23.04.2011, 19:19 214

Sorin Ovidiu Vîntu a declarat în faţa instanţei JudecătorieiSectorului 5 că Sebastian Ghiţă i-ar fi spus că nu este interesatde activitatea editorială, ci că vrea să finanţeze Realitatea,fiind interesat de "un loc la masa de joc" şi a cerut susţinerepentru Victor Ponta la preşedinţie, informează Mediafax.

Vîntu a declarat că a aflat acest punct de vedere al luiSebastian Ghiţă într-o discuţie la care au participat şi SorinEnache, Sorin Feciu şi Dragoş Nedelcu.

"L-am întrebat pe dl. Ghiţă ce vrea, mi-a spus că vrea un loc lamasa de joc, că nu-l interesează din punct de vedere editorial, căvrea să finanţeze Realitatea TV pentru a pune capăt problemelorfinanciare ale acesteia, dorind în schimb un contract de managementpe cinci ani şi susţinerea pentru preşedinţie a lui V. Ponta.Această susţinere urma să o realizeze el prin intermediul postului.I-am spus că nu am nimic împotrivă, dar că din punct de vedereeditorial nimeni nu poate controla în întregime o instituţie media.El mi-a spus că măcar încearcă să-i vândă această iluzie lui V.Ponta", a spus Vîntu în declaraţia dată la instanţă.

El a adăugat că în urma aceste discuţii a fost încheiat uncontract de management în octombrie 2010 şi care prevede relaţiiledintre manager şi societate şi dintre acesta şi membrii Consiliuluide Administraţie. Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO