Eveniment

Violeta Alexandru, consiliera lui Ludovic Orban ar fi fost validată în Biroul Executiv la şefia PNL Bucureşti

Violeta Alexandru, consiliera lui Ludovic Orban ar fi...

Autor: Ana Petrescu

25.06.2019, 11:13 335

Violeta Alexandru, consiliera lui Ludovic Orban, a fost validată, marţi, în şedinţa Biroului Executiv la partidului, în funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti, au declarat surse liberale pentru MEDIAFAX.

Propunerea făcută de Ludovic Orban a fost validată cu 21 de voturi „pentru”, două „împotrivă” şi două abţineri au precizat sursele citate. Votul a fost unul secret.

Sursele menţionate au adăugat că fostul lider al PNL Bucureşti Cristian Buşoi şi-a arătat susţinerea la şedinţă pentru ca Rareş Bogdan să fie liderul organizaţiei liberale din Capitală.

În ceea ce priveşte conducerea filialelor PNL de sectoare propunerile nu vor fi făcute de către Ludovic Orban. Urmează ca, într-o săptămână, Violeta Alexandru să propună liderii organizaţiilor PNL de sector, au adăugat sursele menţionate.

În timp ce reuniunea BEX era în desfăşurare, europarlamentarul Rareş Bogdan a făcut o declaraţie de presă, spunând că ar fi încântat ca Violeta Alexandru să fie propusă pentru şefia PNL Bucureşti, precizând că este un om foarte valoros pentru partid. El a mai spus că aceasta putea la fel de bine să fie propusă şi pe lista la alegerile europarlamentare.

Votul de marţi în BEX pentru Violeta Alexandru a fost unul pozitiv, chiar dacă peste 600 de liberali au semnat, luni, o scrisoare adresată lui Rareş Bogdan, prin care îi cer acestuia să preia şefia PNL Bucureşti.

Semnatarii au precizat că toţi şefii filialelor PNL Bucureşti şi de sectoare au fost demise fără motiv sau consultare prealabilă. Scrisoarea obţinută de MEDIADAX este semnată de 622 de liberali dini organizaţiile liberale de sector.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO