Eveniment

Viorica Dăncilă condiţionează susţinerea unui Guvern de pactul pentru bunăstare pe care l-a propus

Viorica Dăncilă condiţionează susţinerea unui Guvern...

Autor: Departamentul Politic

12.10.2019, 11:16 384

Viorica Dăncilă a declarat că, în cazul în care PNL şi Klaus Iohannis chiar nu au intenţia de a tăia pensiile şi salariile atunci să semneze pactul pentru bunăstare pe care l-a propus. În aceste condiţii, atât ea, cât şi PSD vor susţine formarea unui nou Guvern.

„M-aş bucura pentru acest lucru, dar noi am mai auzit astfel de lucruri şi pe urmă s-a întâmplat altfel. Dacă într-adevăr nu vor să taie pensiile şi salariile să semneze pactul pentru bunăstarea românilor. Dacă semnează vom susţine (noul Guvern – n.r.). Noi nu vrem ca ţara să stea în instabilitate”, a afirmat Viorica Dăncilă, sâmbătă, înaintea participării la evenimentul de lansare a programului de candidat, la Romexpo.

Aceasta a adăugat că PSD doreşte să existe cât mai rapid un nou guvern, deoarece pe primul plan este stabilitatea ţării.

„Aşa cum am spus, noi vrem să vină un guvern cât mai repede, să fie desemnat cât mai repede un premier, să îşi formeze repede Cabinetul, pentru că pentru mine, pentru PSD, este important în primul rând ce se întâmplă în această ţară”, a completat Dăncilă.

Social-democraţii au acuzat PNL şi pe şeful statului Klaus Iohannis că doresc să taie pensiile şi salariile românilor. Opoziţia a infirmat, de fiecare dată acest lucru.

Încrederea Cabinetului Dăncilă a fost retrasă, după adoptarea moţiunii de cenzură în plenul reunit de joi al Parlamentului.

Anterior, Viorica Dăncilă a propus partidelor politice un pact pentru bunăstarea românilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO