Eveniment

Viorica Dăncilă, despre Iohannis: Văd un om laş şi arogant. Văd teama de întrebări şi adevăruri incomode

Viorica Dăncilă, despre Iohannis: Văd un om laş şi...

Autor: Departamentul Politic

19.11.2019, 18:06 80

Prezidenţiabilul PSD Viorica Dăncilă îl acuză pe Klaus Iohannis, prezidenţiabilul PNL, că se fereşte de dezbateri şi că o astfel de confruntare ar fi arătat fiecare cum este. Totodată, Dăncilă susţine că amândoi aveau datoria să facă un bilanţ al activităţii lor.

"Klaus Iohannis refuză această confruntare, vrea doar o dezbatere cu cei pe care îi agrează, sfidând românii care l-au votat, dar şi pe cei care nu l-au votat, pentru că preşedintele trebuie să fie al tuturor. Văd teama de întrebări şi de adevăruri incomode. Am avut parte de jigniri şi minciuni din partea lui Iohannis, o confruntare arăta cum suntem fiecare, cum suntem pregătiţi pentru funcţie şi ce am făcut în fucţia deţinută până acum", a declcarat Viorica Dăncilă.

"Avem această rsponsabilitate faţă de cetăţeni să venim cu un raport şi propria viziune despre următorii 5 ani. Cu toate că văd că nu vrea confruntarea, văd un om laş şi arogant, îmi fac datoria şi vin bilanţ", a mai spus Dăncilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO