Eveniment

Viorica Dăncilă: Nu e oportun să dăm vina unii pe alţii, ci abordarea să fie pragmatică

Viorica Dăncilă: Nu e oportun să dăm vina unii pe...

Autor: Diana Grigore, Mediafax

30.07.2019, 18:36 49

Viorica Dăncilă a declarat, marţi, că transferarea vinei de la o instituţie la alta în cazul din Caracal nu e oportună. Premierul a adăugat că a găsit în MAI dorinţa de implicare pentru a reglementa lucrurile cu scopul prevenirii situaţiilor precum cea din judeţul Olt.

„Am găsit aici la MAI o deschidere foarte mare, o dorinţă de implicare, de a reglementa lucrurile. Cred că în aceste momente nu este oportun să dăm vina unii pe alţii. Acest lucru nu ne aduce nimic bun. Nu face decât să scindeze societatea. Rezultatele sunt cele care contează. Avem nevoie de o abordare pragmatică, care să aducă în prim-plan măsurile pe acre le luăm pentru a reglementa lucrurile care nu funcţionează bine”, a declarat Viorica Dăncilă, la MAI.

Premierul a anunţat că a cerut judeţelor o analiză care să arate realitatea existentă, pentru a preveni situaţiile precum cea din Caracal.

„Am cerut în fiecare judeţ o analiză care să arate realitatea existentă. Dacă nu cunoaştem realitatea cu siguranţă nu vom putea lua msurile necesare, cerute de societate, care să facă ca astfel de lucruri să nu mai aibă loc în România”, a susţinut Dăncilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO