Eveniment

Viorica Dăncilă va avea vineri o şedinţă cu echipele de campanie ale PSD din teritoriu

Viorica Dăncilă va avea vineri o şedinţă cu echipele...

Autor: Teodor Bobei, Mediafax

10.10.2019, 16:43 178

Premierul Viorica Dăncilă va avea o şedinţă cu echipele de campanie ale PSD din teritoriu, vineri, la ora 15.00, în Parlament, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. Potrivit surselor, şedinţa cu stafurile de campanie ar urma să aibă loc înaintea CEx-ului anunţat de Viorica Dăncilă.

Potrivit unor surse din PSD, premierul Viorica Dăncilă urmează să aibă, vineri, la ora 15.00, în Parlament, o şedinţă cu stafurile de campanie din teritoriu ale PSD.

Preşedintele PSD Viorica Dăcnilă a anunţat că vineri va avea loc un CEx, înainte de a merge la consultările de la Cotroceni.

Şedinţa cu echipele de campanie ar urma să aibă loc înaintea CEx-ului, unde vor fi prezenţi în jur de şase reprezentanţi din fiecare judeţ, au mai relatat sursele.

Moţiunea de cenzură a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Parlamentului, fiind 238 de voturi „pentru”, patru „împotrivă” şi trei voturi anulate, a anunţat senatorul PNL Marcel Vela, de la tribuna plenului Camerei Deputaţilor.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, consultări cu partidele parlamentare vineri, la ora 11.00, pentru formarea unui nou Guvern, după ce moţiunea de cenzură a Opoziţiei a fost adoptată în plenul Parlamentului, iar încrederea în Cabinetul Dăncilă retrasă.

Partidul Social Democrat au fost convocaţi al consultări la ora 14.30.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO