Eveniment

Viorica Dăncilă va participa la şedinţa de grup a senatorilor PSD, discuţiile vizând susţinerea lui Mugur Isărescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR

Viorica Dăncilă va participa la şedinţa de grup a...

Autor: Alexandru Costea

26.06.2019, 11:19 124

Viorica Dăncilă va participa la şedinţa de grup a senatorilor PSD, care va avea loc de la ora 13.00, discuţiile vizând susţinerea lui Mugur Isărescu pentru un nou mandat de guvernator al BNR, au declarat surse din partid, pentru MEDIAFAX.

Participarea la reuniunea senatorilor PSD a Vioricăi Dăncilă, vine după ce grupul PSD la Senat a decis, luni, să nu îi dea votul lui Mugur Isărescu, cu toate că în coaliţie preşedintele interimar al PSD şi liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu au decis susţinerea acestuia.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, că în urma discuţiilor cu preşedintele interimar al PSD Viorica Dăncilă, coaliţia PSD-ALDE îl va susţine pe guvernatorul BNR Mugur Isărescu pentru un nou mandat. În noul Consiliul de Administraţie, PSD va face patru numiri, ALDE una, PNL două, iar USR una.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO