Eveniment

Virgil Stănescu, preşedinte executiv Sports HUB: Sportul nu este un beneficiu doar pentru angajaţi ci şi pentru angajator. Multe departamente de HR încearcă să adauge angajaţilor abilităţi pe care le poate dezvolta sportul încă din clasa I

Conferinţa „Sportul, calea spre o viaţă mai bună”

Virgil Stănescu, preşedinte executiv Sports HUB:...

Autor: Alexandra Cepăreanu

08.05.2019, 11:17 306

Virgil Stănescu, preşedinte executiv Sports HUB, a spus în cadrul conferinţei „Sportul, calea spre o viaţă mai bună”, că sportul nu este doar un beneficiu pe care companiile îl oferă angajaţilor, ci este şi un beneficiu pentru angajator.

„Sprotul nu este un beneficiu pentru angajat ci este un beneficiu şi pentru angajator. Putem să trecem puţin la <de ce este bun?>, este vorba despre partea mentală şi cea emoţională. Ştiu că orice departament de HR se chinuie să educe angajaţii, să adauge angajaţilor abiliăţi pe care sportul le poate dezvolta încă din clasa I”, a spus Virgil Stănescu.

El a adăugat că Sports HUB îşi propune să facă un pod între mediul de business şi sport. „Calitatea emoţională a unui sportiv ar trebui tradusă şi în mediul de business. Ar trebui să se adapteze lucruri din sport pentru mediul de business, ne propunem să ducem aceste experienţe în partea de business. Să vadă şi corporatiştii care este drumul spre performanţă, ce se poate învăţa exponenţial din sport, să cunoască că informaţia pe care o ai în business o poţi acumula şi din sport.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO