Eveniment

Vosganian, despre cererea DIICOT în cazul său: Nu este un caz de corupţie

Vosganian, despre cererea DIICOT în cazul său: Nu este...

Autor: Andi Manciu

02.09.2013, 18:31 116

El a spus, la o conferinţă de presă la sediul central al PNL, că dacă ar fi fost un caz de corupţie, nu ar fi făcut conferinţa de în partid, pentru că ţine foarte mult la demnitatea acestei formaţiuni.

Potrivit lui Vosganian, procurorii s-au pronunţat legat de oportunitatea unor decizii economice, şi nu ar trebui să facă acest lucru.

Procurorul şef al DIICOT a solicitat procurorului general al Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie să sesizeze Senatul pentru formularea cererii de începere a urmăririi penale împotriva lui Varujan Vosganian, fost ministru al Economiei şi membru al Guvernului în perioada decembrie 2006 - decembrie 2008, senator în actuala legislatură, ocupând şi funcţia de ministru în cadrul Ministerului Economiei, pentru complot şi subminarea economiei naţionale, fapte comise în perioada în care avea calitatea de ministru al Economiei, se arată într-un comunicat de presă de luni al DIICOT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO