Eveniment

Vremea mult mai caldă decât în mod obişnuit. Prognoza METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea mult mai caldă decât în mod obişnuit. Prognoza...
21.12.2015, 15:54 705

Marţi, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă a anului îndeosebi în sudul şi în estul ţării, la deal şi la munte. În nord-vest şi centru, cerul va fi mai mult noros, local dimineaţa şi noaptea şi izolat ziua se va semnala ceaţă şi pe spaţii mici în Maramureş va ploua, iar în nordul Carpaţilor Orientali vor fi precipitaţii mixte.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice, iar ceaţa se va semnala pe arii restrânse, în special în primele ore ale zilei şi spre sfârşitul intervalului, cu precădere în Câmpia de Vest şi în nord-estul Câmpiei Române. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări susţinute în zona montană, cu viteze care pe creste vor depăşi 80 km/h, dar temporar şi la cote mai reduse şi în extremitatea de sud şi în cea de nord-est a teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 16 grade, iar cele minime între -3 şi 7 grade.

Citiţi continuarea pe Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO