Eveniment

Vremea se răceşte de săptămâna viitoare. Temperaturile vor scădea cu 10 grade

Vremea se răceşte de săptămâna viitoare....

Autor: Nicolae Oprea

27.10.2019, 15:49 5597

Săptămâna viitoare, o masă de aer polar va cuprinde teritoriul României, mai ales în jumătatea de nord a ţării, acolo unde temperaturile vor scădea şi cu 10 grade, de la o zi la alta. Şi în Bucureşti, vor fi maximum 10 grade şi va ploua.

„Pentru ziua de marţi se anunţă o răcire, începând cu partea de nord, nord-est şi nord-vest a ţării, dar totuşi valorile termice se vor situa în continuare peste cele caracteristice perioadei, cu maxime între 16 şi 23 de grade Celsius”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Raul Ilea, meteorolog de serviciu în carul ANM.

Potrivit acestuia, răcirea vremii se va accentua de marţi.

„În schimb, miercuri, răcirea vremii se va resimţi în majoritatea regiunilor şi va fi chiar semnificativă în vest, nord, şi nord-est, cu maxime de 8- 10 grade în nordul Moldovei, dar cu 20 -22 de grade în Oltenia. Coboară o masă de aer rece din nordul continetului, cu caracteristici polare. Dar răcirea pentru această perioadă este ceva normal”, precizează meteorologul.

Potrivit sursei citate, în Bucureşti, marţi, vremea va fi în general frumoasă, cu maxime de 17 - 18, iar miercuri nu vor fi mai mult de 10 grade, cu intensificări temporare ale vântului şi va ploua.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO