Eveniment

Vremea se va răci accentuat. PROGNOZA METEO pentru marţi şi miercuri

Vremea se va răci accentuat. PROGNOZA METEO pentru...

Autor: Mediafax

13.12.2016, 10:30 2597

Vremea se va răci accentuat faţă intervalul precedent, iar noaptea va fi ger în nordul, nord-estul şi centrul ţării, local în sud şi pe arii restrânse în rest, informeaza ANM.

ÎN ŢARĂ

Temperaturile maxime se vor încadra între -8 grade în estul Transilvaniei şi 5 grade în vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între -16 şi -6 grade, mai coborâte în depresiuni, până în jurul a -21 de grade, dar şi uşor mai ridicate pe litoral, până la -4 grade. Ziua cerul va fi mai mult senin, exceptând regiunile sudice, unde în prima parte va mai ninge slab, local în Oltenia şi doar izolat în Muntenia şi sudul Dobrogei. Noaptea cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în jumătatea de nord a ţării. Vântul va sufla slab şi moderat, dar va continua să prezinte intensificări ziua, la munte, unde va spulbera zăpada, dar şi în Moldova, Dobrogea şi Muntenia (local, la rafală, se vor depăşi 50...60 km/h, iar pe crestele montane şi pe litoral 70...75 km/h). Noaptea, cu totul izolat, vor fi condiţii de ceaţă, cu depunere ce chiciură.

 

Citiţi articolul integral pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO