Eveniment

Wizz Air începe anul în forţă: Operatorul aerian deschide din toamnă patru noi rute

Wizz Air începe anul în forţă: Operatorul aerian...

Autor: Mediafax

17.01.2019, 14:15 1832

Compania aeriană Wizz Air va aloca din septembrie a treia aeronavă bazei de la Timişoara şi va deschide 4 destinaţii noi, cu zbor direct din Timişoara: Billund (Danemarca), Doncaster/Sheffield (Marea Britanie), Nuremberg şi Baden Baden (Germania), informează Aeroportul Timişoara. 

Toate destinaţiile vor avea o frecvenţă de două ori pe săptămână. De asemenea, tot din septembrie, compania va suplimenta zborurile către Londra Luton (de la 7 zboruri pe săptămână, la 12 zboruri), spre Memmingen (de la 3 zboruri la 5), Bari, Dortmund şi Charleroi Bruxelles (de la 2 la 3 zboruri săptămânale).

Două zboruri – spre Tel Aviv şi Bologna – vor avea o frecvenţă mai redusă, de la 3 la 2 fiecare.

Odată cu introducerea noilor destinaţii, va creşte numărul zborurilor săptămânale efectuate de compania Wizz Air pe Aeroportul Timişoara cu 16 curse, de la 42 la 58 de zboruri săptămânale. Din septembrie, compania aeriană Wizz Air va opera 19 destinaţii cu zbor direct din Timişoara, cu legături în 9 ţări.

În 2018, compania a transportat peste 730.000 de pasageri spre şi din Timişoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO