Eveniment

Wizz Air lansează o nouă cursă directă din Bucureşti şi 4 noi rute din Timişoara. Unde puteţi zbura cu 129 de lei

Wizz Air lansează o nouă cursă directă din Bucureşti...

Autor: Andreea Tobias, Mediafax

10.08.2019, 14:10 11655

Wizz Air anunţă introducerea zborurilor directe, începând din decembrie, pe ruta Bucureşti - Edinburgh şi patru rute noi din Timişoara. 

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de Wizz Air, o nouă rută de la Bucureşti va fi introdusă la Edinburgh, începând cu 23 decembrie 2019.

Zborurile către capitala Scoţiei vor fi operate de două ori pe săptămână, marţi şi sâmbătă. Biletele sunt deja disponibile pe wizzair.com începând de la 129 RON.

„Edinburgh este cea mai nouă destinaţie din reţeaua extinsă WIZZ. Oraşul oferă oportunităţi de vacanţă minunate pentru familii, precum şi o opţiune foarte bună de city break pentru cei care doresc să aibă o scurtă escapadă pentru a schimba peisajul. Cu aproape 500.000 de locuitori, Edinburgh este al doilea oraş ca mărime din Scoţia după Glasgow, şi în doar o oră distanţă cu trenul sau cu maşina le puteţi combina pe amândouă într-o singură vacanţă. Edinburgh are foarte multe de oferit, cu nu mai puţin de 12 festivaluri majore în fiecare an, dintre care majoritatea au loc în august. Vizitatorii pot admira un patrimoniu istoric incredibil de bogat, cum ar fi Castelul Edinburgh sau Catedrala St. Gilles. Pentru cei care doresc să se relaxeze şi să se bucure de peisaje impresionante, Edinburgh poate fi admirat de pe Arthur’s seat sau de la Calton Hill”, anunţă compania.

De asemenea, Wizz Air anunţă şi lansarea a patru noi rute din Timişoara, inaugurate la începutul lunii august 2019 către Billund, Nürnberg, Karlsruhe / Baden-Baden, precum şi Doncaster.

Cele mai noi rute Wizz Air din Timişoara le oferă pasagerilor români o oportunitate bună să viziteze Billund, frumosul oraş din inima Danemarcei, care este casa celebrei companii Lego; două oraşe germane interesante – istoricul, în stil gotic, Nürnberg şi Karlsruhe / Baden-Baden, o localitate balneară relaxantă de lângă graniţa franceză, precum şi bijuteria Epocii Victoriene britanice, oraşul Doncaster / Sheffield în Marea Britanie.

Zborurile Timişoara - Nürnberg şi Timişoara - Doncaster/Sheffield vor fi operate în zilele de marţi şi sâmbătă, iar Timişoara - Billund şi Timişoara - Karlsruhe/Baden-Baden joi şi duminică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO