Eveniment

​Wizz Air taie 50% din tarif la fiecare al doilea bilet cumpărat online

​Wizz Air taie 50% din tarif la fiecare al doilea bilet...

Autor: Mirabela Tiron

12.04.2016, 10:56 9146

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană de pe piaţa locală, încearcă să atragă pasageri cu o nouă promoţie, reducând cu 50% tariful pentru al doilea bilet cumpărat de un pasager pe site-ul companiei.

Tărâmul sutelor de conace sau cum arată regiunea de care s-a îndrăgostit şi prinţul Charles

Prezenţe neobişnuite în natură: Cum arată unele dintre cele mai îndrăzneţe pensiuni construite în România?

„Fiecare client care achiziţionează online un bilet pe 12 aprilie, poate cumpăra un al doilea bilet la jumătate de preţ, până la maximum şase bilete. Promoţia a început la ora 00:00 şi se va încheia la miezul nopţii. Fiecare bilet include un loc alocat şi un bagaj mic de cabină. Alte servicii, cum ar fi bagajul mare de cabină sau de cală ori prioritatea la îmbarcare nu sunt incluse în promoţie, însă pot fi adăugate pe parcursul rezervării sau mai târziu”, potrivit oficialilor Wizz Air, care a transportat 4,5 milioane de pasageri anul trecut în şi dinspre România. Discountul nu se aplică următoarelor zboruri: Budapesta – Bordeaux – Budapesta de pe 14 iunie; Budapesta – Marseille – Budapesta pe 18 iunie; Budapesta – Lyon – Budapesta pe 22 iunie. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ şi este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 şi FTSE All-Shares.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO