Eveniment

World Education Fair: peste 70 de şcoli şi universităţi din străinătate îşi vor prezenta oferta de studii

World Education Fair: peste 70 de şcoli şi...

Autor: Mirabela Tiron

22.09.2016, 15:26 148

Peste 70 de instituţii de învăţământ din întreaga lume îşi vor prezenta în acest week-end oferta de studii către tinerii români care doresc să studieze în afara ţării, la târgul educaţional din România.

În cadrul World Education Fair (WEF), care se va desfăşura la hotelul Athenee Palace Hilton (24-25 septembrie), tinerii vor putea să discute cu reprezentanţii universităţilor, colegiilor şi liceelor internaţionale din Europa şi America de Nord. Peste 5000 de români aleg anual programe de studii în Marea Britanie, potrivit oficialilor World Education Fair.

„ Avem o paletă largă de oportunităţi educaţionale. Practic, târgul cuprinde toate programele educaţionale, de pregătire şi formare”, a declarat Ana Maria Papp, Manager Departament Universităţi în Străinătate, IntegralEdu.

Tinerii interesaţi de studii universitare, master şi MBA în străinătate se vor întâlni la WEF cu reprezentanţi ai universităţilor din Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Elveţia, Germania, Italia şi SUA. 

În cadrul târgului vor fi prezentate şi peste 300 programe de tabere în străinătate, în peste 15 ţări din Europa, dar şi în ţări mai îndepărtate, precum China, Japonia, Australia, Noua Zeelandă, Canada, SUA,  Maroc sau America Latină.

World Education Fair va fi organizat şi în Timişoara, Iaşi, Constanţa, Galaţi şi Craiova în perioada 23 septembrie - 1 octombrie. Participarea la eveniment este gratuită şi se face pe bază de înregistrare online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO