Eveniment

World Vision România organizează cursuri de vară pentru 14.000 de copii din mediul rural

World Vision România organizează cursuri de vară pentru 14.000 de copii din mediul rural

În contextul actual declanşat de pandemia de COVID-19, închiderea şcolilor şi decizia de a le redeschide ulterior doar pentru o mică parte din elevi au dus la instalarea unei stări de confuzie, teamă şi stres în rândul copiilor şi adulţilor.

Autor: Ramona Cornea

01.07.2020, 00:05 198

Peste 200 de cadre didactice şi psihologi din Ialomiţa, Iaşi, Vaslui, Dolj şi Cluj vor coordona activităţile din şcoala de vară organizată de World Vision România.

Fundaţia World Vision România organizează, în această vară, activităţi educaţionale pentru peste 14.000 de copii din mediul rural. Activităţile din programele şcolii de vară World Vision România vor fi atât de educaţie formală, unde vor fi predate lecţii la materiile importante, pentru a-i ajuta pe copii să recupereze sau să recapituleze noţiunile de bază, cât şi de educaţie nonformală, care presupun deprinderea abilităţilor socio-emoţionale, lecţii de viaţă independentă sau de educaţie pentru sănă­tate.

Peste 200 de cadre didactice şi psihologi din Ialomiţa, Iaşi, Vaslui, Dolj şi Cluj vor coordona activi­tăţile din şcoala de vară.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO