Eveniment

WU Executive Academy deschide sesiunea de burse de studiu în valoare totală de 200.000 de euro

WU Executive Academy deschide sesiunea de burse de studiu...

Autor: Ramona Cornea

04.04.2022, 13:25 108
WU Executive Academy, parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena (WU), deschide sesiunea de burse de studiu în valoare totală de 200.000 de euro, burse adresate managerilor şi antreprenorilor români şi străini şi sunt valabile pentru programul Professional MBA din Viena şi pentru programul Executive MBA Bucharest. 
 
În România, programul Executive MBA oferit de WU Executive Academy are o comunitate de peste 400 de alumni. Programul va începe în luna noiembrie şi se va desfăşura pe parcursul a 16 luni, în regim part-time. Acesta cuprinde 14 module, care încorporează noţiuni esenţiale de management general şi leadership global, dar şi noi domenii de interes, cum ar fi transformarea digitală, business analitytics sau change management. 
 
”Bursele sunt adresate tuturor aplicanţilor care îşi vor achita programul din fonduri proprii şi care pot dovedi prin documentele depuse şi în timpul interviului că vor aduce un plus de valoare în timpul programului”, afirmă Adriana Georgescu, program manager al WU Executive MBA Bucharest.
 
În ceea ce priveşte profilul studenţilor, media de vârstă a studenţilor înscrişi în EMBA Bucharest a crescut de la 36 la 38 de ani, iar experienţa managerială de la 7 la 9 ani. Industriile predominante sunt IT şi telecomunicaţii, energie, transporturi şi construcţii/inginerie.  
 
„Studenţii programului nostru de Executive MBA dobândesc un nivel complex de cunoştinţe de management, într-un mod axat pe practică, pe baza celor mai recente cercetări şi a expertizei profesorilor de renume din Europa şi SUA. Abordarea noastră le oferă toate instrumentele necesare pentru a gestiona cu succes noile provocări din mediul de afaceri global, cum ar fi transformarea digitală sau perturbările lanţului de aprovizionare. Sperăm să ne menţinem în continuare trendul de creştere al numărului de participanţi, de care ne-am bucurat în ultimii ani”, adaugă Prof. Phillip C. Nell, Director Academic, Executive MBA Bucharest.    
 
Înscrierile pentru burse se desfăşoară până pe data de 30 iunie 2022.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO