Eveniment

Zăpada, motiv pentru oprirea protestelor? Oprescu: "Recomandăm bucureştenilor să nu mai iasă din casă după ora 20"

Zăpada, motiv pentru oprirea protestelor? Oprescu: "Recomandăm bucureştenilor să nu mai iasă din casă după ora 20"

Autor: Mihai SCHIAU

25.01.2012, 11:45 1482

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat că echipajele de deszăpezire şi descarcerare nu au fost depăşite de condiţiile meteo nefavorabile din Bucureşti, informează Gândul.

"Utilajele de deszăpezire au ieşit pe străzi, stocul de antiderapante al Primăriei este suficient pentru 30 de zile. Sperăm să facem faţă, dacă nu, vom suplimenta efectivele", a explicat Oprescu.

Oprescu le-a cerut bucureştenilor să nu mai iasă din case, cu maşinile personale, după ora 20. "Important e ca mâine bucureştenii să-şi poată duce copiii la şcoală şi să poată ajunge la serviciu. Astfel, utilajele de deszăpezire trebuie lăsate să-şi facă treaba", a mai spus primarul.

Edilul a mai precizat că, în acest moment, unităţile de Primiri Urgenţe ale spitalelor funcţionează normal, circulaţia către ele nu este îngreunată. De asemenea, 70 de persoane fără adăpost au fost adunate şi duse în centre speciale, unde pot mânca şi se pot încălzi, a mai precizat Oprescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO