Eveniment

ZF aniversează 4.000 de ediţii

ZF aniversează 4.000 de ediţii
23.09.2014, 19:41 207

Ziarul Financiar tipăreşte miercuri, 24 septembrie, a 4.000-a ediţie, iar momentul aniversar este marcat printr-o serie pagini speciale din ziar, redactate de jurnaliştii de la ZF pe baza primei ediţii a celui mai important cotidian de business din România. Cine erau oamenii de business, dar şi politicienii citaţi, ce subiecte de articole erau abordate, ce idei sau companii meritau să aibă mai mult spaţiu alocat în ziar, dar şi cine a cumpărat publicitate în ediţia publicată pe 16 noiembrie 1998 sunt doar câteva dintre informaţiile despre care puteţi citi în cele 12 pagini speciale publicate împreună cu ZF din data de 24 septembrie 2014.

Într-un demers jurnalistic unic, redactorii ZF au prezentat ce s-a întâmplat în ultimii 16 ani cu companiile, conflictele externe, partidele politice, cu reformele promise sau cu indicatorii macroeconomici care au apărut prezentaţi în articolele din prima ediţie.

De la lansare şi până la ediţia cu numărul 4.000, economia românească a traversat schimbări structurale majore (nu de puţine ori dramatice), clasa celor mai importanţi capitalişti ai României s-a structurat, dar investitorii străini au ajuns să domine piaţa.

Cu o echipă redacţională diferită faţă de cea din 1998 şi cu un portofoliu complex de anuare, suplimente, evenimente de business şi cu două platforme online de ştiri (www.zf.ro şi www.zfcorporate.ro), ZF este astăzi prima sursă de informare pentru oamenii de afaceri şi cea mai puternică publicaţie de business din România.

Citiţi suplimentul de 12 pagini ZIARUL FINANCIAR 4.000 în ediţia de miercuri, 24 august.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO