Eveniment

ZF Corporate are o nouă funcţionalitate: Tool-ul interactiv Top 1.000 cele mai mari companii din România. Cum îl folosiţi şi la ce vă ajută

ZF Corporate are o nouă funcţionalitate: Tool-ul...
16.03.2023, 21:28 1876

Top 1.000 cele mai mari companii din România este de astăzi interactiv, digital, este un instrument care nu doar că vă prezintă cifrele companiilor care generează 50% din businessul românesc, ci vă lasă să le interpretaţi, să le folosiţi, să le citiţi în acea „decodare” care este valoroasă pentru businessul vostru. Varianta interactivă a Top 1.000 companii poate fi accesată exclusiv de abonaţii platformei ZF Corporate

Este compania mea în top 1.000?

Sunt printre cei mai mari jucători din domeniul meu de activitate? Cum arată businessul meu faţă de al competitorilor direcţi?

Sunt clienţii şi furnizorii mei în top 1.000?

Cum arată businessul în judeţul în care vreau să mă extind?

Care regiune din România este cel mai bine reprezentată în top 1.000?

Care este domeniul de activitate cu cele mai multe companii în top 1.000?

Răspunsul este de astăzi la un singur click distanţă prin intermediul noului tool Top 1.000 interactiv dedicat exclusiv abonaţilor ZF Corporate.

Accesul la acest nou tool interactiv se face din secţiunea Atlasul de Business al României, disponibilă pe ZF Corporate.

Varianta interactivă a Top 1.000 cele mai mari companii din Romania a fost dezvoltată printr-un parteneriat între Ziarul Financiar şi BRIDGE-to-INFORMATION.

Ce aduce în plus varianta interactivă?

Harta de business a României văzută din perspectiva primelor 1.000 de companii, firme care generează 46% din cifra de afaceri totală şi 25% din profit cu 960.000 de angajaţi.

„Trecând peste hartă veţi vedea Top 5 companii din fiecare judeţ şi locul ocupat de judeţul respectiv în topul naţional după cifra de afaceri cumulată. Sub hartă este un tabel care afişează toate firmele din selecţia făcută de utilizator. Selecţia poate fi modificată, fie printr-un simplu click pe hartă, fie cu ajutorul filtrelor din partea dreaptă. Lângă hartă există mai multe casete cu date care se actualizează automat în funcţie de selecţia făcută de utilizator”, explică Liviu Sav, co-fondator al Bridge-to-Information, partenerul ZF în realizarea acestui nou produs.

Raportul are 6 pagini, iar navigaţia între ele se face cu ajutorul meniului din partea de sus a fiecărei pagini. Topul băncilor, topul asigurătorilor, topul pe industrii şi topul 1000 le regăsiţi în variante extinse în platforma interactivă.

Odată ajunşi în pagina TOP 1000 găsim topul într-o formă similară cu varianta print.

Însă, spre deosebire de varianta print, în varianta interactivă avem sub tabel mai multe filtre care ne ajută să găsim mult mai repede informaţia căutată. De exemplu, avem un filtru în care putem căuta dacă o companie este în top 1000 si pe ce loc. Sau care sunt firmele din judeţul Bacău prezente în Top 1000?

Aveţi o întrebare legată de Top 1.000? În varianta interactivă răspunsul este la un click distanţă.

Într-un tutorial video, Liviu Sav, co-fondator al BRIDGE-to-INFORMATION, ne arată cum să folosim acest instrument de business extrem de valoros.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO