Eveniment

ZF Gala Avocaţilor, ediţia a X-a: Tranzacţia de 1 miliard de euro se lasă încă aşteptată, dar ar putea veni din retail

ZF Gala Avocaţilor, ediţia a X-a: Tranzacţia de 1...

Autor: Alex Ciutacu

26.09.2019, 00:07 451

Vânzarea activelor Oltchim către Chimcomplex, majorările de capital făcute la „unicornul“ UiPath sau achiziţia proiectului The Bridge de către fraţii Pavăl de la Dedeman sunt doar câteva dintre tranzacţiile de zeci şi sute de milioane de euro care au fost intermediate de avocaţii din România în 2018 şi în prima parte din acest an, pe care Ziarul Financiar le-a premiat marţi-seară în cadrul celei de-a X-a ediţii a Galei Avocaţilor.

Piaţa de fuziuni şi achiziţii şi-a păstrat avântul şi efervescenţa în ultimii ani, iar deal-urile de sute de milioane de euro nu au lipsit, însă cea de un miliard de euro se lasă încă aşteptată. 

Totuşi, avocaţii cred că aceasta ar putea veni chiar anul viitor, şi ar putea fi dată chiar şi de sectorul de retail în cadrul unei vânzări mai complexe.

Citiţi în ediţia de vineri a ZF care au fost avocaţii premiaţi şi pentru ce în cadrul ZF Galei Avocaţilor ediţia a X-a şi ce urmează pentru piaţa locală de M&A. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO