Eveniment

ZF la 20 de ani. Exerciţiu de imaginaţie pentru cei care conduc marile businessuri: România peste 20 de ani. Ian Pearson, preşedintele Ford România

ZF la 20 de ani. Exerciţiu de imaginaţie pentru cei...
08.11.2018, 00:07 100

România, cu actualele politici şi proceduri administrative, cu birocraţia care afectează viteza implementării proiectelor, va fi în mare parte neschimbată faţă de unde este astăzi.

Aceleaşi provocări vor rămâne - cum să atragă investiţii cu o infrastructură subdezvoltată, cu un sistem educaţional subdezvoltat şi un sistem politic imprevizibil.

„Hemoragia“ de talente va mai încetini în timp, dar va continua să existe pe măsură ce restul Europei, inclusiv Europa Centrală şi de Sud, va continua să se dezvolte cu un ritm rapid.

Părţi ale României, în special cele din apropierea graniţelor cu Serbia şi Ungaria, dar şi cele din jurul Bucureştiului, vor continua să se dezvolte cu un ritm mai accelerat decât restul ţării, în timp ce sudul şi nord-estul, fără infrastructură nouă, vor rămâne în urmă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO