Eveniment

ZF lansează astăzi Who’s Who in Business 2011. Anuarul „Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business“

ZF lansează astăzi Who’s Who in Business 2011. Anuarul „Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business“

Autor: Adelina Mihai

25.10.2011, 00:09 920

ZF lansează astăzi anuarul "Who's Who in Business România 2011. Cei mai importanţi 1.000 de oameni din business", singura publicaţie locală care îi prezintă pe cei mai importanţi 1.000 de executivi din economie.

Aflat la cea de-a IV-a ediţie, anuarul îi prezintă pe managerii care iau decizii pentru mii de angajaţi şi care gestionează bugete de sute de milioane de euro. Ei sunt "managerii privaţi" care se vor afla pe listele scurte ale statului, atunci când va începe recrutarea pentru introducerea ma­nagementului privat la marile companii de stat. "Clasa manageria­lă a României s-a schimbat masiv în ultimii 10 ani, a întinerit şi s-a internaţionalizat.

Mai mult, criza din ultimii doi ani a adus tensiuni care au şlefuit-o. Cine a rezistat în aceşti ani duri va avea în CV trecut un atu", spune Sorin Pîslaru, redactorul-şef al ZF. La fel ca în fiecare an, aproximativ 150 de manageri sunt nou-intraţi, semn că multinaţionalele au avut nevoie de oameni noi care să le contureze o altă direcţie în business. Unii au plecat pentru că le-a expirat mandatul - cum se întâmplă mai ales în cazul expaţilor care stau, în medie, 3-4 ani -, pentru că au fost recrutaţi de competiţie sau pentru că au fost promovaţi în străinătate.

Anuarul se distribuie gratuit abonaţilor ZF şi poate fi cumpărat de la punctele de difuzare a presei, la preţul de 30 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO