Eveniment

ZF Live. Lilia Dicu, executive coach. Ce le lipseşte companiilor româneşti: organizaţiile cu capital privat local au nevoie de o viziune şi un mod de gândire potrivit pentru a se putea organiza în sistem de multinaţională

Lilia Dicu, executive coach: Un executiv are nevoie de coach atunci când presiunea este din ce în ce mai mare.

Lilia Dicu, executive coach: Un executiv are nevoie de coach atunci când presiunea este din ce în ce mai mare.

Autor: Miruna Diaconu

11.11.2019, 20:40 212
În România  există companii ale căror nume sunt cunoscute în SUA, de la firme de IT până la micii artizani, dar acest lucru a necesitat curaj. Cele mai mari businessuri au fost create de oamenii care au au avut un obiectiv şi o viziune clară.

Antreprenoriatul din România s-a schimbat foarte mult în ultimii 10 ani, iar acum antreprenorii îşi doresc să facă ceva prin care businessul lor să devină unul sustenabil cu un impact major în societate.

„Viaţa şi modul nostru de a gândi s-au schimbat foarte mult în 10 ani, în acest moment, oamenii care conduc alţi oameni au de livrat mult mai mult decât înainte, în termeni mai scurţi şi cu mai puţine resurse, asta îi face pe oameni să îşi dea seama că aşa cum se făcea înainte nu se mai poate face acum, asta presu­pune dezvoltarea unui nou mod de a gândi şi de acţiona“, a spus Lilia Dicu, executive coach în cadrul emisiunii ZF Live. Organizaţiile au obligaţia de a-şi educa propriii angajaţi, iar dacă nu au oameni educaţi, nu au cu cine să lucreze. În acest moment din ce în ce mai mulţi oameni au început să apeleze la un astfel de serviciu care vine în avantajul angaja­ţilor, dar şi al companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO