Eveniment

ZF Live. Mihaela Luţia şi Cătălin Ciupercă, absolvenţi ai Institutului CFA. Un CFA oferă o imagine de ansamblu asupra domeniului financiar. Certificarea inspiră încredere clientului. Informaţiile din cursuri mă ajută să ofer soluţii de corporate finance, de atragere de investitori

ZF Live. Mihaela Luţia şi Cătălin Ciupercă,...

Autor: Ramona Cornea

03.09.2019, 17:50 468

Cursurile Institutului CFA costă aproximativ 2.000 de euro pe an l În România sunt 251 de analişti financiari certificaţi CFA.

Programul Chartered Financial Analyst (CFA) este o acreditare profesională oferită de Institutul CFA care măsoară competenţa profesională a analiştilor financiari.

Pentru a putea obţine această diplomă, candidaţii trebuie să treacă mai multe niveluri de examinare care acoperă domenii precum economie, finanţe, etică, managementul investiţiilor, analiza portofoliului şi cunoştinţe practice necesare pentru a reuşi în industria financiară. 

„Pe parcursul celor trei ani de studii la Institutul CFA, am întâlnit şi noţiuni noi, deşi aveam 20 de ani de experienţă în domeniul bancar. Acele noţiuni m-au ajutat în ceea ce lucram în viaţa de zi cu zi. Acum, din pozitia de consultant al unor corporaţii medii, noţiunile acelea mă ajută să ofer soluţii de corporate finance, de atragere de investitori“, a declarat Cătălin Ciupercă, absolvent al cursurilor Institutului CFA, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO