Eveniment

ZF Live. Mihaela Mitroi, consultant fiscal: În ziua de azi, când legile se schimbă de pe o zi pe alta, este mai important să fii corect, să plăteşti toate taxele şi contribuţiile decât să încerci să scapi de ele

Autor: Alexandra Cepăreanu

09.02.2019, 00:00 655

Eu sper că se va ajunge la un compromis în ceea ce priveşte OUG 114, în sensul în care nu va afecta în acest mod instituţiile bancare şi mediul de business.

Mihaela Mitroi, consultant fiscal, a spus că antreprenorii sunt interesaţi să fie la punct cu toate contribuţiile şi taxele pe care trebuie să le plătească la stat decât să facă optimizări de costuri sau să caute soluţii pentru a scăpa de plata contribuţiilor şi taxelor, în contextul în care legislaţia se schimbă de pe o zi pe alta.

„În ziua de azi este mai important să fii corect, să plăteşti taxele corect, să ai grijă de tine decât să faci tot felul de artificii pentru a nu plăti taxele şi contribuţiile. Mulţi oameni îmi spuneau că nu vor decât să fie totul bine şi corect şi că nu au nevoie de optimizări. În toată nebunia de legislaţie, care pe lângă faptul că se schimbă de pe o zi pe alta nici nu înţelegi nimic din ea, sunt atât de multe probleme de cum aplici noua legislaţie încât nu mai putem vorbi de optimizări sau salvare de taxe“, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live Mihaela Mitroi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO