Eveniment

ZF Live. Radu Limpede, analist economic şi financiar: Mesajul către antreprenori este «Nu vă fie frică de investiţii!». Criza nu va fi devastatoare şi economia îşi va reveni rapid. „Nu se vor aloca în 2020 programele de investiţii din planul de relansare economică.“

Autor: Răzvan Botea

05.07.2020, 12:13 710

Radu Limpede, analist economic şi financiar, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live că banii pentru programele de investiţii din planul de relansare economică prezentat săptămâna aceasta de guvern nu vor fi alocaţi în cursul acestui an, ci cel mai devreme începând cu prima parte a anului 2021. Cu toate acestea, măsurile pentru asigurarea capitalului de lucru pentru companii şi susţinerea angajaţilor se pot pune în aplicare mai repede.

„Nu, în niciun caz nu se vor aloca în 2020 programele de investiţii, dar au tot interesul să termine evaluările şi să semneze contractele în 2020. Pentru investiţii orizontul de timp este de 6 luni - 3 ani. Dar sunt programele care ajută acum cu capital de lucru, cu acele granturi pentru cei din HoReCa, care pot veni mai devreme“, a declarat Radu Limpede la ZF Live.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO