Eveniment

ZF Live. Răzvan Radu, Humano: România este o ţară axată pe salariul fix, iar zona de bonusuri variabile este mică comparativ cu alte ţări

Autor: Alexandra Cepăreanu

10.12.2018, 20:10 457

Ţinta fondatorilor aplicaţiei de HR Humano pentru anul 2019 este să înregistreze 15.000 de angajaţi pe platforma care analizează principalii indicatori de HR din companii.

Răzvan Radu, fondator al platformei de analize de date în domeniul resurselor uma­ne Humano, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live că România este o ţară care se axează pe salariul fix, iar partea variabilă este mai puţin valoroasă comparativ cu alte ţări.

„Spre exemplu, în Statele Unite ale Americii mixul de plată este mult mai agresiv în ceea ce priveşte partea variabilă decât în România. Partea fixă este mult mai mică, de aproximativ 60-70%, iar restul este variabil. La noi este undeva la 80% parte fixă şi 20% parte varia­bilă“, a spus Răzvan Radu.

Humano este o platformă de analize de date în domeniul resurselor umane creată în acest an, care ajută companiile să ia decizii în funcţie de analiza indicatorilor furnizaţi de departamentul de HR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO