Eveniment

ZF/NNDKP Legal & Tax ediţia a 6-a: Cum poate finanţa PNRR serviciile medicale din România, un domeniu de importanţă sistemică. Dr. Wargha Enayati, fondatorul Regina Maria, Mihai Marcu, CEO MedLife şi Ovidiu Nicolae Palea, fondatorul Provita, vin la ZF/NNDKP Legal & Tax ediţia a 6-a. Care sunt temele de discuţie?

ZF/NNDKP Legal & Tax ediţia a 6-a: Cum poate finanţa...

Autor: Răzvan Botea

05.10.2021, 00:05 399

Wargha Enayati, doctor în medicină şi fondatorul reţelei private de sănătate Regina Maria, Mihai Marcu, CEO şi preşedintele MedLife România şi Ovidiu Nicolae Palea, fondatorul Provita, vin la evenimentul ZF/NNDKP Legal & Tax ediţia a 6-a, în cadrul căreia vor dezbate impactul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) asupra serviciilor medicale din România. Tema este cu atât mai importantă cu cât vineri 1 octombrie 2021 un nou incendiu într-o secţie de terapie intensivă din România, de data aceasta la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, a cauzat moartea a şapte persoane. Incendiul vine după un şir de 14 incendii în spitalele româneşti în ultimul an, soldate cu zeci de morţi.

Doctor şi antreprenor în sănătate de 25 de ani, dr. Wargha Enayati este fondatorul Reţelei Private Regina Maria şi al Enayati Medical City, primul oraş medical din România, care cuprinde spital integrat de oncologie, spital de geriatrie, cel mai mare ambulatoriu cu 50 de cabinete şi un centru rezidenţial pentru vârstnici.

Mihai Marcu este preşedinte şi CEO al Grupului MedLife, liderul pieţei de servicii private de sănătate din România. A lucrat 11 ani în sistemul bancar, fiind vicepre­şedintele RoBank (OTP în prezent) la vârsta de 30 de ani. A deţinut această funcţie până în 2004, când preia conducerea afacerii de familie MedLife, companie care, sub mana­gementul lui, a devenit ulterior prima firmă de servicii medicale listată la Bursă.

Dr. Ovidiu Nicolae Palea, fondator şi director general al centrului medical Provita, a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" din Bucureşti în anul 1989 şi a finalizat apoi un program de rezidenţiat cu specializarea în Anestezie în cadrul George Washington University Hospital, Washington DC, SUA în anul 2003. În 2011, a deschis un centru medical în domeniul terapiei durerii, fiind primul român acreditat în Terapia Durerii de către World Institute of Pain în august 2017. În anul 2018, centrul medical pe care l-a înfiinţat a devenit singura unitate de instruire medicală din Europa de Est şi Centrală care a fost acreditată ca unitate de instruire de către Societatea Europeană de Anestezie Regională şi Terapie a Durerii.

ZF şi casa de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) orga­nizea­ză cea de-a şasea ediţie a evenimentului Legal & Tax. Tema de anul acesta este impactul PNRR în mediul de business şi în economie, dar şi care sunt schimbările fiscale şi legislative anticipate de specialişti în 2021 şi 2022. De asemenea, unul dintre principalele subiecte abordate este cum va finanţa PNRR siste­mul medical din România.

Videoconferinţa va fi transmisă live pe zf.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Financiar, miercuri, 6 octombrie, începând cu ora 9:30.

Speakerii evenimentului sunt: Alina Timofti, Marius Ionescu, Adina Chilim-Dumitriu, parteneri NNDKP; Dr. Wargha Enayati, fondator al Reţelei Private Regina Maria şi al Enayati Medical City, Mihai Marcu, preşedinte şi CEO al grupul MedLife, Dr. Ovidiu Palea, fondator şi director general al centrului medical Provita.

În a doua parte a evenimentului, specialiştii NNDKP Silviu Bădescu, Lucian Barbu şi Alexandru Aparaschivei, parteneri NNDKP Consultanţă, vor susţine o sesiune tehnică legată de tendinţele în fiscalitate în 2021 şi 2022.


ZF şi casa de avocatură NNDKP organizează miercuri 6 octombrie videconferinţa ZF/NNDKP Legal & Tax ediţia a 6-a: Care va fi impactul PNRR în economie şi business? Care sunt schimbările fiscale şi legislative care vor veni? Evenimentul va fi transmis live pe zf.ro şi pe pagina de Facebook a Ziarului Financiar începând cu ora 09:30.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO