Eveniment

ZF Pharma 2018. Pacienţii vor şti de pe site-ul Casei Naţionale de Asigurări ce furnizori au fonduri pentru consultaţii, analize şi investigaţii pe bilet de trimitere

ZF Pharma 2018. Pacienţii vor şti de pe site-ul Casei...

Furnizorii de servicii medicale vor avea obligativitatea să prezinte lunar situaţia fondurilor disponibile pentru consultaţii, analize şi investigaţii paraclinice, astfel încât pacienţii cu bilet de trimitere să ştie unde pot beneficia de aceste servicii medicale gratuit, promite Răzvan Teohari Vulcănescu, preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, prezent ieri la evenimentul ZF Pharma Summit aflat a şaptea ediţie.

Aceste date vor fi încărcate pe site-ul Casei, a cărui interfaţă va fi schimbată pentru informarea pacienţilor. „Ne dorim o medicină mai eficientă, să trecem de la medicina omului bolnav la cea a omului sănătos“, a spus el.

Bugetul CNAS se ridică la 7,5 miliarde de euro în acest an, în creştere cu 50% faţă de anul 2015, jumătate din bani fiind alocaţi spitalelor, 25% medicamentelor şi alţi 20% pentru medicina primară şi ambulatorii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO