Eveniment

ZF/Raiffeisen Branduri româneşti, Piteşti, joi, 26 septembrie. Profitul vine din industria auto. Cele mai mari 20 de companii din judeţul Argeş au făcut afaceri totale de 38 mld. lei în 2018

ZF/Raiffeisen Branduri româneşti, Piteşti, joi, 26...

Autor: Georgiana Mihalache

23.09.2019, 00:07 667

Şase companii din industria auto intră în topul celor mai mari companii din judeţul Argeş după cifra de afaceri, iar primii 20 de jucători fac mai bine de jumătate din cifra de afaceri totală a judeţului, adică 38 mld. lei în 2018, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Registrul Comerţului.

Ziarul Financiar a început o serie de articole despre businessul din judeţul Argeş, acolo unde organizează o conferinţă joi, 26 septembrie, la Piteşti, în parteneriat cu Raiffeisen Bank România.

Automobile Dacia, cel mai mare jucător străin din judeţul Argeş, Fildas Trading, cel mai mare business antreprenorial din judeţ, şi americanii de la Lear Corpo­ration, care produc componente auto, sunt cele mai mari companii din judeţ.

Apetitul investitorilor străini pentru Argeş se vede şi în ponderea companiilor româneşti din judeţ, doar 38% fiind firme româneşti, în timp ce restul de 62% au acţio­na­riat străin. De altfel, Argeş este pe locul al doilea după pon­derea companiilor străine, după municipiul Bucureşti.

Cum au reuşit antreprenorii să se menţină în preferinţele consumatorilor români şi care este strategia lor de brand în era tehnologiei, în care trebuie să meargă după consumator în mediile în care este acesta ñ online şi offline, dar şi cât costă să creezi un brand vor fi câteva dintre temele de discuţie abordate de antreprenori la conferinţa de la Piteşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO