Eveniment

Ziarul Financiar a premiat casele de avocatură pentru 2010. VIDEO

Autor: Cristi Moga

24.05.2011, 20:54 3881

Ziarul Financiar a premiat marţi seară, în cadrul celei de-adoua ediţii a Galei Avocaţilor, cele mai mari case de avocatură înfuncţie de veniturile obţinute în 2010, precum şi firmele implicateîn cele mai mari tranzacţii semnate anul trecut în zece domenii aleeconomiei.

Vedeţi aici galeria FOTO

Cu aceeaşi ocazie a fost lansată oficial şi cea de-a treiaediţie a Anuarului Caselor de Avocatură, cel mai complex instrumentcare analizează activitatea firmelor de avocaţi înregistrate înBaroul Bucureşti din punct de vedere al echipelor, veniturilorrealizate şi al celor mai importante contracte în care aceste casede avocatură au fost implicate în ultimul an, dar şi de-a lungultimpului.

În cadrul galei premiul pentru cele mai mari venituriînregistrate în 2010 a fost decernat firmei Ţuca Zbârcea &Asociaţii, care a primit şi alte două premii pentru asistenţaoferită companiilor care au realizat cele mai mari tranzacţii dinzona agro şi FMCG, respectiv vânzări de site-uri web.

Mai exact, tranzacţiile pentru care Ţuca Zbârcea & Asociaţiia fost premiată sunt achiziţia de către Sofiproteol a firmei ExpurUrziceni şi tranzacţia prin care GED a cumpărat site-ulParavion.

Locul doi în topul celor mai mari venituri din 2010 a fostocupat de NNDKP, firmă care a fost totodată premiată şi pentruimplicarea în cea mai mare tranzacţie imobiliară din 2010,respectiv pentru consultanţa oferită în cadrul celei mai marifinanţări acordate unei firme cu activitate pe piaţa locală anultrecut, excluzând creditele acordate unor multinaţionale cuactivitate şi pe piaţa locală.

Astfel, NNDKP a asistat Portland Trust la vânzarea proiectuluide birouri Floreasca Business Park din apropierea staţiei de metrouAurel Vlaicu din Bucureşti, dar şi pe dezvoltatorii turnurilor CityGate din Piaţa Presei în vederea refinanţării proiectului printr-unîmprumut de 80 mil. euro.

Cea de-a treia poziţie în clasamentul veniturilor a fostobţinută de Muşat & Asociaţii, în timp ce alte premii au fostprimite de firmele Noerr (cea mai mare tranzacţie din retail),Boştină şi Asociaţii (energie), Reff şi Asociaţii (imobiliare, aasistat cumpărătorii Floreasca Business Park), White & Case şiPopovici Niţu & Asociaţii (IT&C), Kinstellar şi PeliFilip(bănci, asigurări şi fonduri de pensii), RTPR Allen & Overy,Cameron McKenna şi Schoenherr (servicii medicale) şi Wolf Theiss,care a primit premiul special decernat avocatului antreprenoruluiromân pentru asistarea familiei Dugăeşescu la vânzarea pachetuluimajoritar din afacerea Dumagas, cea mai importantă tranzacţierealizată de un om de afaceri local anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO