Evenimente

(P) Găseşte un nou rol în IT în 48 de ore la evenimentul de recrutare Inetum România

(P) Găseşte un nou rol în IT în 48 de ore la...

Autor: Publicitate

09.09.2022, 10:58 448

Grupul Inetum intenţionează să recruteze 7.000 de oameni în întreaga lume în 2022, dintre care 300 în România.

Pentru a aplica acest plan ambiţios de recrutare, Inetum organizează un eveniment de recrutare în zilele de 14 şi 15 septembrie în Bucureşti. Evenimentul 48h Chrono Job XP’ oferă oricărui solicitant şansa de a-şi trimite CV-ul şi de a primi oferta de angajare în 48 de ore.

Un nou mindset de recrutare pentru companiile de servicii IT

În calitate de lider în servicii şi soluţii IT în Europa, cu 27.000 de angajaţi în 27 de ţări, Inetum va conduce una dintre cele mai mari operaţiuni de recrutare în sectorul serviciilor şi soluţiilor IT, cu planuri de a angaja 7.000 de oameni în întreaga lume.

Primeşte oferta de angajare in 48 ore!

Oportunităţile vizează multiple segmente din sfera IT. Acceptaţi un nou proiect în dezvoltarea de software, managementul infrastructurii IT, Devops şi Cloud, management de proiect şi analiză de afaceri, automatizare de date şi business automation. Cu un profil multi-sectorial şi abordare locală, Inetum oferă tuturor o varietate de proiecte şi oportunităţi multiple care acoperă întregul lanţ valoric IT şi digital.

Nicolas Boitout, Managing Director Inetum România, declară: „Suntem Inetum, lider în IT la nivel international. Ne dorim creşterea echipelor globale şi locale. În timpul evenimentului de recrutare, angajamentul nostru faţă de profesioniştii IT este următorul: de la primul interviu până la oferta de angajare vor trece mai puţin de 48 de ore. Alătură-te echipei noastre din România de peste 500 de profesionişti!”

Cristian Toader, Lider al Centrului de Livrare Servicii în Inetum România, evidenţiază: „Suntem o organizaţie agilă şi un grup internaţional care oferă servicii şi soluţii digitale. În România, portofoliul nostru conţine servicii de consultanţă, outsourcing şi un centru de livrare servicii dedicat proiectelor internaţionale. Acest eveniment vă oferă oportunitatea să fiţi intervievaţi şi să primiţi o ofertă de angajare în segmentul IT în 48 ore. A te alătura Inetum înseamnă a lua parte la proiecte interesante şi inovatoare în diverse domenii de expertiză. Fiecare rol din compania noastră vine cu oportunităţi de îmbunătăţire a competenţelor, acces la canale de upskilling, beneficii competitive şi o echipă distractivă.”

„Avem disponibile roluri hybrid şi remote, pe proiecte deosebit de înteresante. Veţi lucra cu tehnologii actuale, într-o cultură diversă şi agilă. Membrii echipei noastre sunt sprijiniţi şi încurajaţi să îşi îmbunătăţească în mod constant abilităţile, au acces la cursuri de perfecţionare şi primesc sugestii privind managementul carierei din partea departamentului de HR Business Partner” completează Eliza Tircici, Head of Recruitment în Inetum România.

Candidaţii pot trimite CV-ul pe adresa hr.ro@inetum.com.

Pagina de eveniment este disponibilă aici.

Roluri deschise în Inetum România în prezent – vizibile aici.

Vă întâlniţi cu echipa Inetum pe 14 şi 15 Septembrie, între orele 12:00 şi 18:00 la Hotel Hilton Garden Inn, sala Inetum (strada Doamnei, nr. 12, Bucureşti).

Inetum în social media:

Facebook Twitter / LinkedIn / YouTube / Instagram   

inetum.com

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO