Evenimente

(P) Romanian Software (colorful.hr) anunţă cele mai mici preţuri din an pentru soluţiile digitale din departamentele de resurse umane: 50% reducere la costul de implementare şi 3 luni gratuite de licenţiere în cloud

(P) Romanian Software (colorful.hr) anunţă cele mai...

Autor: Publicitate

16.11.2022, 12:52 222

Romanian Software, lider al pieţei de software în domeniul resurselor umane prin platforma colorful.hr, anunţă începerea campaniei de Black Friday cu reduceri de 50% pentru implementarea ultimelor noutăţi din aplicaţie şi nu numai.

Pe parcursul anului 2022, Romanian Software a lansat noi funcţionalităţi, module, integrări şi parteneriate disponibile în aplicaţia colorful.hr, iar de Black Friday le oferă cu 50% reducere la costul de implementare şi 3 luni gratuite de licenţiere în cloud. Adiţional, compania software a pregătit şi o ofertă pentru clienţii noi prin care pot să-şi achiziţioneze pachetul HR Start care contine 4 soluţii digitale de HR la jumătate de preţ.

„Adoptarea tehnologiilor HR este nevoia momentului. Pe măsură ce forţa de muncă devine mai dispersată, companiile trebuie să-şi îndrepte atenţia înspre tehnologii care să facă posibilă colaborarea flexibilă. Transformarea digitală prin care multe companii au trecut forţat din cauza pandemiei nu se va opri, iar departamentele de HR clasice care operează cu dosare şi baze de date fizice se schimbă. De Black Friday, am ales să facem această digitalizare mai accesibilă, atât noilor clienţi, cât şi celor existenţi care au în minte să-şi eficientizeze şi alte procese. Pentru a eficientiza şi a îmbunătăţi agilitatea departamentelor de HR, am inclus în oferta noastră atât un pachet HR START dedicat noilor clienţi care doresc să-şi înceapă transformarea digitală, cât şi funcţionalităţi avansate precum plata de avansuri salariale, fluxuri de bonusuri sau semnătură electronică, pentru clienţii existenţi.”, a declarat Victor Dragomirescu, CEO Romanian Software.

Oferta de Black Friday colorful.hr se aplică pentru următoarele aplicaţii, module şi funcţionalităţi şi este valabilă până pe 29 noiembrie:

 

●     Pachetul HR START pentru clienţii noi:  4 soluţii de HR esenţiale cu 50% reducere la implementare şi 3 luni gratuite în cloud - HR START include administrare de personal, salarizare, pontaj, self-service pentru angajaţi. Vezi oferta aici.

 

●     Aplicaţia pentru mobil colorful.hr: 50% reducere la costul de implementare - Concepută pentru persoanele „mobile-first”, oferă confort maxim şi self-service angajaţilor de oriunde, fără întreruperi. Vezi oferta aici.

 

●     Modulul Travel: 50% reducere la implementare şi 3 luni gratuite de licenţiere în cloud - Creează un flux eficient de administrare a delegaţiilor şi a oricăror cheltuieli decontabile pentru a-ţi simplifica procesele. Vezi oferta aici.

 

●     Modulul ME (Employee Self Service): 50% reducere la implementare şi 3 luni gratuite de licenţiere în cloud - Cel mai dorit modul colorful.hr oferă autonomie angajaţilor în gestionarea pontajului, zilelor de concediu şi generează automat adeverinţe. Vezi oferta aici.

 

●     Modulul Bugetare:50% reducere la implementare şi 50% reducere la scenariile de bugetare - Generează scenarii, compară, urmăreşte şi adaptează bugetul pentru a lua cele mai bune decizii de business în 2023! Vezi oferta aici.

 

●     Integrare Salarium în modulul Salarizare colorful.hr:50% reducere la implementare şi 3 luni gratuite de licenţiere în cloud - Oferă angajaţilor avansuri salariale instant fără să afecteze fluxul de numerar. Vezi oferta aici.

 

●     Integrare Semnătură Electronică: 50% reducere la implementare şi oferte pentru pachete de semnare - Descoperă soluţii care să-ţi susţină echipa remote, să-ţi eficientizeze munca şi să-ţi economisească timpul şi hârtia. Vezi oferta aici.

 

●     Update la funcţionalităţi: 50% reducere la implementare - Cele mai dorite funcţionalităţi care eficientizează plăţile, oferirea de bonusuri şi gestionarea datelor. Vezi oferta aici.

 

●     Securitatea datelor: 50% reducere la implementare - Acces mai simplu în aplicaţie şi securitate sporită pentru datele angajaţilor tăi prin ultimele actualizări disponibile. Vezi oferta aici.

Oferta de anul acesta ţine cont de nevoile angajaţilor, susţinând, în acelaşi timp, şi obiectivele companiilor. Conform unui studiu efectuat recent, 22% dintre organizaţii se confruntă cu probleme de retenţie din cauza noilor cerinţe din partea angajaţilor în ceea ce priveşte procesele de lucru. Angajaţii din prezent îşi doresc medii de lucru digitale, unde să primeze eficienţa, procesele simple şi dezvoltarea lor profesională continuă. Companiile doresc să-şi reţină talentele, iar acest lucru nu se va întâmpla decât prin îmbunătăţirea modului în care fac lucrurile să se întâmple: organizat, centralizat şi cu o atenţie sporită asupra experienţei angajaţilor.

 

Despre colorful.hr/Romanian Software

Prin platforma colorful.hr, Romanian Software inovează procesele de HR din orice companie, oferind instrumentele necesare pentru a atinge performanţa, dar şi obiectivele de creştere: salarizare, pontaj electronic, recrutare, administrare de personal, training, evaluarea competenţelor, spaţiul personal al angajatului, comunicarea internă, managementul documentelor, bugetare, HR Analytics, IRIS – asistentul virtual pentru HR, travel, aplicaţie mobilă. Complementar, se oferă servicii de externalizare a salarizării şi administrării de personal, recrutare şi leasing de personal, consultanţă legislativă în dreptul muncii şi asistenţă fiscală.

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO