Femei în business

Proiect ZF/Vodafone. Femei în Business. Alina Ciocotişan, fondatoarea D E C O R I S S: Studiile şi experienţa anterioară au contat foarte mult în businessul meu din prezent, mă ajută să înţeleg cum funcţionează tot

07.06.2022, 20:06 Autor: Ramona Cornea
Alina Ciocotişan, fondatoarea D E C O R I S S, un magazin online de mobilier decorativ de mici dimensiuni şi obiecte din ceramică realizate la nivel local, afirmă că studiile şi experienţa anterioară au contat foarte mult în businessul său din prezent pentru că o ajută să înţeleagă cum funcţionează tot.  
 
”Au contat foarte mult, contează pentru că mă ajută să înţeleg cum , de unde să apuc lucrurile, mă ajută să înţeleg de ce funcţionează aşa, de ce trebuie să facem lucrurile într-un anumit mod, fie pe partea de marketing, fie pe partea de contabilitate, financiar, fie administrativ vorbind. Adică tot ceea ce am dobândit pe parcursul facultăţii, câte puţin din fiecare arie dintr-o afacere, m-a mai ajutat şi mă ajută în continuare foarte mult. I-aş numi cei şapte ani de acasă pentru ceea ce fac eu în prezent. Fără o bază nu este imposibil, cu siguranţă sunt alţi antreprenori care nu au avut neapărat studii administrativ - economice sau în administrarea afacerilor, dar se descurcă. Eu consider că m-au adus pe pe şinele cele bune”, a declarat ea în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.
 
Alina Ciocotişan este absolventă a Facultăţii de Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, iar după câţiva ani de experienţă ca angajat a luat-o pe calea antreprenoriatului. Acum, ea conduce un business cu produse făcute în România, create de profesionişti în domeniul lemnului şi al ceramicii.
 
Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone - Ziarul Financiar, care le oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.
 
Acesta este un fragment din interviul acordat de Alina Ciocotişan, fondatoarea D E C O R I S S, în cadrul emisiunii Femei în Business. Urmăriţi interviul integral aici.
O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone