Femei în business

Proiect ZF/Vodafone. Femei în Business. Carmen Cojan, fondatoare, Ghiduşel: Sunt trei elemente la care ţin foarte mult: Să ofer sprijin direct copiilor şi părinţilor, să ofer posibilitatea de socializare a copilului şi să pregătesc copilul pentru intrarea în colectivitate

09.05.2022, 10:00 Autor: Ramona Cornea
Carmen Cojan, fondatoarea Ghiduşel, un centru educaţional pentru copii şi bebeluşi cu vârste între zero şi trei ani, afirmă că sunt trei elemente la care ţine foarte mult: să ofere sprijin direct copiilor şi părinţilor, să ofere posibilitatea de socializare a copilului şi să pregătească copilul pentru intrarea în colectivitate. 
 
”Ce este diferit la acest centru este faptul că, în creşterea lor, copiii sunt însoţiţi de părinţi. Cu alte cuvinte, în momentul în care încep şi frecventează atelierele din cadrul centrului, copiii nu sunt lăsaţi singuri, sunt însoţiţi şi sunt ghidaţi uşor de către părinte. Am creat ideea, conceptul acesta pentru că mi-am dorit foarte mult să fac o punte de legătură între educaţia pe care copiii o primesc în familie şi educaţia din creşe, grădiniţe, educaţia formală. Şi atunci mi-am dorit foarte mult ca împreună cu părinţii să facem un parteneriat şi să introducem copiii în lumea aceasta. Sunt trei elemente la care ţin foarte mult: să ofer sprijin direct copiilor şi părinţilor, să ofer posibilitatea de socializare a copilului şi de joc împreună cu ceilalţi copii, însoţit de părinte care îi oferă o siguranţă emoţională şi o siguranţă fizică copilului. Şi cel de al treilea element pe care mi-l doresc este acela de a pregăti copilul pentru intrarea în colectivitate prin activităţi care sunt asemănătoare cu activităţile din grupele de creşă şi grădiniţă”, a declarat Carmen Cojan în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.
 
Carmen Gojan este specialist în educaţie timpurie, educaţie parentală, puericultură consiliere educaţională şi de familie şi este formator acreditat la Ministerul Educaţiei. De asemenea, este mamă, a absolvit studii în domeniul psihologiei şi al educaţiei şi astăzi organizează ateliere care oferă îndrumare şi suport părinţilor aflaţi la început de drum.
 
Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziaul Financiar“, care le oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.
 
Acesta este un fragment din interviul acordat de Carmen Cojan, fondatoarea Ghiduşel, în cadrul emisiunii de business Femei în Business.Urmăriţi interviul integral aici.

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone