Femei în business

Proiect ZF/Vodafone. Femei în Business. Carmen Popescu, Emerald Woodart: Dacă aş fi premier, una dintre deciziile imediate ar fi o lege prin care exportul de lemn din România să fie făcut doar sub formă de produs finit

10.04.2022, 10:00 Autor: Ramona Cornea
Carmen Popescu, cofondatoarea Emerald Woodart, un producător de mobilă şi accesorii din lemn masiv, afirmă că, dacă ar fi premierul României, una dintre deciziile imediate ar fi o lege prin care exportul de lemn din România să fie făcut doar sub formă de produs finit. 
 
”Dacă aş fi premierul României, probabil că una dintre deciziile imediate ar fi o lege prin care exportul de lemn din România să fie făcut doar sub formă de produs finit, nu de materie primă. Astfel, defrişările necontrolate s-ar opri, ar duce la o creştere a locurilor de muncă, a investiţiilor în acest domeniu, a exportului de produse cu valoare adăugată şi, implicit, venituri mai mari pentru economia ţării”, a declarat Carmen Popescu în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone. 
 
Carmen Popescu a intrat în antreprenoriat în 2018, după ce anterior a acumulat experienţă profesională de nouă ani ca angajat, dintre care ultimii şase reprezintă o experienţă de management în cadrul unei companii din real estate. Ea are abilităţi de negociere în management, marketing şi de dezvoltare a businessului.
 
Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, care le oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.
 
Acesta este doar un fragment din interviul acordat de Carmen Popescu, cofondatoarea Emerald Woodart, în cadrul emisiunii Femei în Business. Citiţi interviul integral aici
O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone