• Leu / EUR4.9471
  • Leu / GBP5.7699
  • Leu / USD4.6905
Femei în business

Proiect ZF/Vodafone. Femei în Business. Georgiana Enache, fondatoare a companiei Alma Parchet: Dacă aş fi premierul României, aş limita exportul de materie primă lemnoasă şi chiar pe o perioadă foarte lungă, m-aş duce pe o perioadă mai lungă, de 15-20 de ani

25.05.2022, 10:00 Autor: Ramona Cornea

Georgiana Enache, fondatoarea companiei Alma Parchet, un retailer de pachet din lemn care acoperă soluţii de consultanţă, montarea şi finisarea pardoselii, afirmă că, dacă ar fi premierul României, ar limita exportul de materie primă lemnoasă şi chiar pe o perioadă foarte lungă, una de 15-20 de ani.

”Este greu pentru că suntem în România şi cred că multe decizii trebuie luate, dar o să mă gândesc la o decizie care să ajute domeniul meu. Eu aş limita exportul de materie primă lemnoasă şi chiar pe o perioadă foarte lungă, m-aş duce pe o perioadă mai lungă, de 15-20 de ani, o perioadă în care să exportăm lemn doar dacă este neapărat necesar. Ar fi foarte multe locuri de muncă ocupate în România dacă s-ar prelucra aici lemnul. Noi exportam buştean şi importăm parchet şi mobilier”, a declarat Georgiana Enache în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.

Georgiana Enache a intrat în antreprenoriat în urmă cu mai bine de un deceniu şi este pasionată de un singur tip de produs, parchetul natural. Astăzi conduce o companie care livrează soluţii complete de stil de pardoseli de lux cu afaceri de peste 2 milioane de lei pe an.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone - Ziarul Financiar, care le oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un fragment din interviul acordat de Georgiana Enache, fondatoarea companiei Alma Parchet, în cadrul emisiunii Femei în Business. Urmăriţi interviul integral aici.

 

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone