Femei în business

Proiect ZF/Vodafone. Femei În business. Mădălina Miu, cofondatoare şi managing director, Pcbit Electronics: Nu am fost discriminată în business pentru că sunt femeie. Dacă îţi faci treaba cu profesionalism, eşti respectat indiferent de gen

24.10.2021, 10:00 Autor: Ramona Cornea
Mădălina Miu, cofondatoare şi managing director al furnizorului de echipamente, soluţii şi servicii IT Pcbit Electronics, afirmă că nu a fost discriminată în business pentru că este femeie.
 
”Nu am fost discriminată, dar nici nu am fost atentă la acest aspect. Cred că dacă îţi faci treaba cu profesionalism, eşti respectat indiferent de gen sau cel puţin acesta este feedback-ul pe care l-am trimit eu. Dar cred că mai este de lucrat în zona asta şi cred că femeile din Romania nu sunt foarte bine susţinute să intre în mediul de afaceri. Susţinute de comunitate şi de familie, poate. Cred că aici ar mai fi de lucrat. Eu am avut noroc, atât familia cât şi comunitatea mea restrânsă m-au susţinut şi m-au încurajat tot timpul pe parcursul drumului”, a declarat Mădălina Miu în cadrul emisiunii Femei în business realizată de Ziarul Financiar în parteneriat cu Vodafone.
 
Compania Pcbit Electronics a ajuns la o cifră de afaceri de peste 5 milioane de lei în anul 2020, conform datelor de la Ministerul Finanţelor. În prezent, furnizorului de echipamente, soluţii şi servicii IT are opt angajaţi. 
 
Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar”, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.
 
Acesta este un extras din interviul acordat de Mădălina Miu în emisiunea Femei în business. Urmăriţi interviul integral aici.
 
 
 
O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone