Femei în business

Proiect ZF/Vodafone Femei în Business. Raluca Milin, fondatoare, Sensio: Dacă aş fi premierul României, aş încuraja mai mult întreprinderile mici şi mijlocii şi aş aduce în guvern femei de valoare, cu experienţă reală în business

22.01.2022, 15:00 Autor: Ramona Cornea

Raluca Milin, fondatoarea Sensio, un business cu două componente – furnizarea de mobilier şi un bar, afirmă că, dacă ar fi premierul României, ar încuraja mai mult întreprinderile mici şi mijlocii şi ar aduce în guvern femei de valoare, cu experienţă reală în business.

”Cu siguranţă, aş încuraja întreprinderile mici şi mijlocii pentru că aici este sănătatea unei economii, de aici vine substanţa în business. De aici se dă practic forţa unei economii naţionale. Dacă te uiţi în toate ţările vestice, întreprinderile mici şi mijlocii sunt baza economiei, iar la noi încă nu se înţelege acest lucru. Deci aici aş lucra mult şi dacă îmi permiteţi încă un lucru, aş aduce femei în Guvern, dar femei de valoare, cu experienţă reală de business pentru că femeile au o empatie şi o înţelegere a oamenilor care cred că ar pondera foarte mult de ego-urile masculine şi ar duce la nişte decizii mult mai rapide, mai înţelepte şi mai practice”, a declarat Raluca Milin în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un extras din interviul acordat Raluca Milin, fonda­toarea businessului Sensio, în emisiunea Femei în business. Urmăriţi interviul integral aici.  

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone