Femei în business

Proiect ZF/Vodafone. Femei în Business. Alexandra Ganea, fondatoarea Blop.ro: Cunoştinţele pe care le-am dobândit în activitatea de profesoară mă ajută să comunic mai bine cu clienţii

17.04.2022, 10:00 Autor: Ramona Cornea

Alexandra Ganea, fondatoarea Blop.ro, un business antreprenorial cu ceramică poloneză, afirmă că experienţele şi cunoştinţele dobândite în activitatea anterioară, cea de profesoară, o ajută să comunice mai bine cu clienţii. 

”Nu am un background în business, însă învăţ constant. Limbile străine ajută pentru că am clienţi străini. M-am obişnuit şi îmi place să interacţionez cu oamenii şi faptul că am fost profesoară atâţia ani de zile şi am predat elevilor de toate vârstele, de la copii de 5 ani până la adulţi de 65 de ani, cred că ajută să dezvolţi o empatie cumva, să te pui în locul omului, să ştii ce poate ce frici are, ce îşi doreşte, comunicarea ajută”, a declarat Alexandra Ganea în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.

Alexandra Ganea a creat un magazin de produse din ceramică poloneză, iar înainte de a intra în antreprenoriat ea a lucrat ca profesoară de engleză în Spania, unde a locuit timp de zece ani.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, care le oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este doar un fragment din interviul acordat de Alexandra Ganea, fondatoarea Blop.ro, în cadrul emisiunii Femei în Business. Urmăriţi interviul integral aici.

 

 

 

 

 
O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone