Femei în business

Proiect ZF/Vodafone. Femei în Business. Alina Ciocotişan, fondatoarea D E C O R I S S: Peste cinci ani mă văd cu o gamă de produse mult mai vastă şi mai diversificată

09.06.2022, 13:00 Autor: Ramona Cornea
Alina Ciocotişan, fondatoarea D E C O R I S S, un magazin online de mobilier decorativ de mici dimensiuni şi obiecte din ceramică realizate la nivel local, afirmă că peste cinci ani se vede cu o gamă de produse mult mai vastă şi mai diversificată. 
 
”Peste cinci ani mă văd cu o gamă de produse mult mai vastă şi mai diversificată, în ideea în care în prezent avem şase categorii listate şi undeva la 70 de produse în total, dar îmi propun să le dezvolt continuu. Pe de altă parte, consider că online-ul nu se rezumă doar la un magazin online, ci trebuie listate produsele în cât mai multe medii precum marketplace-uri, precum colaborări cu alte afaceri care pot să vândă în paralel sau într-o colaborare produsele noastre. De exemplu, magazinele de plante ar putea prelua suporturile pentru plante şi ar putea fi făcut un pachet sau să fie pus cât mai aproape de consumatorul final. Cei care caută plante poate ar căuta şi suporturi pentru plante. Pe de altă parte, sunt colaborările pe care le avem în afara online-ului, inclusiv partea de listare a produselor în magazine fizice, în florării”, a declarat ea în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.
 
Alina Ciocotişan este absolventă a Facultăţii de Administrarea Afacerilor din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj, iar după câţiva ani de experienţă ca angajat a luat-o pe calea antreprenoriatului. Acum, ea conduce un business cu produse făcute în România, create de profesionişti în domeniul lemnului şi al ceramicii.
 
Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone - Ziarul Financiar, care le oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.
 
Acesta este un fragment din interviul acordat de Alina Ciocotişan, fondatoarea D E C O R I S S, în cadrul emisiunii Femei în Business. Urmăriţi interviul integral aici.
 
O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone