Femei în business

Proiect ZF/Vodafone. Femei în Business. Anca Al Kebsi, fondatoarea companiei de training şi consultanţă Bright Goals: În pandemie a trebuit să schimbăm tot din punct de vedere al formării

18.06.2022, 13:00 Autor: Ramona Cornea

Anca al Kebsi, senior trainer, coach şi fondatoarea companiei de training şi consultanţă Bright Goals, afirmă că, în perioada pandemiei, domeniul formării a trecut prin foarte multe schimbări, s-a schimbat aproape în întregime.

”În pandemie a trebuit să schimbăm totul. Dacă până atunci eram obişnuiţi să lucrăm cu oamenii în jurul nostru, din punct de vedere al formării a trebuit să transformăm, să fie foarte multă practică, să poţi să menţii atenţi oamenii online. Am văzut şi o nevoie acută de sens pentru oameni, adică de a face ceva care e în acord cu ei, de a face ceva în care se regăsesc, de a se împlini, de a se căuta pe ei mai bine. Astfel, stările de anxietate şi de burnout au apărut exact în momentul în care au conştientizat că ceea ce fac nu nu corespunde cu lucrurile în care cred. Practic, a fost un moment de analiză, dar o analiză care nu are decât să aducă lucruri bune pentru că uitându-te mai mult la ce îţi place, la ce îţi aduce sens, starea de bine este împlinire, este practic un beneficiu. Pe de altă parte, companiile care au ştiut să mişte lucrurile şi să ajute oamenii, să facă programe de wellbeing, să facă programe dezvoltate pe valori, dezvoltate pe viziune, au reuşit să şi menţină angajaţii”, a declarat Anca al Kebsi în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.

Anca Al Kebsi este absolventă a unei facultăţi de comunicare, iar înainte de a intra în antreprenoriat a lucrat timp de 17 ani în vânzări ca training manager, a construit echipe, a dezvoltat lideri şi a creat programe de dezvoltare pentru performanţă.

În prezent, conduce o companie care oferă servicii de coaching şi cursuri pentru persoane fizice şi companii şi are şi o şcoală acreditată de formatori şi specialişti în activitatea de coaching.

Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone - Ziarul Financiar, care le oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.

Acesta este un fragment din interviul acordat de Anca al Kebsi, senior trainer, coach şi fondatoarea companiei de training şi consultanţă Bright Goals în cadrul emisiunii Femei în Business. Puteţi urmări interviul integral aici.

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone