Femei în business

Proiect ZF/Vodafone. Femei în Business. Andreea Ignat, fondatoare, L‘éclair by Maia: Anul trecut am avut o cifră de afaceri undeva la 100.000 euro, iar în viitor sperăm să ne dublăm vânzările

30.06.2022, 13:00 Autor: Ramona Cornea
Andreea Ignat, fondatoarea L‘éclair by Maia, o afacere de producţie de deserturi, afirmă că businessul său a avut afaceri totală de circa 100.000 de euro anul trecut şi ţinteşte o dublare a cifrei de afaceri în perioada viitoare. 
 
„Anul trecut am avut o cifră de afaceri undeva la 100.000 euro, iar în viitor sperăm să ne dublăm vânzările acum că am deschis şi într-un oraş mai mare. Următorul pas pentru noi ar fi francizarea.  Pentru noi urmează un rebranding maximum până la finalul lunii august. Oamenii au o schimbare de nume şi de tot ce înseamnă conceptul”, a declarat Andreea Ignat în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone.
 
Andreea Ignat a intrat în antreprenoriat în anul 2015, când a deschis un bistro în Reghin unde servea deserturi homemade. În prezent conduce o afacere de producţie de deserturi şi are un obiectiv ambiţios - să dezvolte o reţea de franciză. 
 
Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone - Ziarul Financiar, care le oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.
 
Acesta este un fragment din interviul acordat de Andreea Ignat, fondatoarea L‘éclair by Maia, în emisiunea Femei în Business. Urmăriţi interviul integral aici. 
 
O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone