Femei în business

Proiect ZF/Vodafone Femei în Business, Aura Nicolae, proprietara Chocolissimo: Bulgaria şi Ungaria sunt pieţele pe care le avem în vedere anul ăsta şi anul viitor

12.02.2022, 11:00 Autor: Ramona Cornea
Aura Nicolae, antreprenoarea care a adus pe piaţa din România brandul polonez de produse din ciocolată de nişă Chocolissimo, afirmă că ia în considerare ca businessul său să se dezvolte pe pieţele din Bulgaria şi Ungaria anul viitor, dar şi să continue dezvoltarea pe piaţa locală. 
 
” Bulgaria şi Ungaria sunt pieţele pe care le avem în vedere anul ăsta şi anul viitor, dar în continuare din zona noastră România rămâne ţara cu cel mai mare potenţial neexploatat, în continuare este o piaţă foarte receptivă şi la care noi vrem să fim atenţi şi să venim cu produse şi servicii în întâmpinarea lor”, a declarat Aura Nicolae în cadrul emisiunii Femei în Business, realizată de ZF în parteneriat cu Vodafone. 
 
Aura Nicolae a intrat în antreprenoriat în 2014, când avea 28 de ani, după o experienţă anterioară de opt ani în marketing şi comunicare. Astăzi conduce o companie care a adus pe plan local brandul polonez de produse din ciocolată de nişă Chocolissimo, administrat în regim de franciză. Anul trecut, Chocolissimo a avut vânzări de aproximativ 1 milion de euro în România.
 
Vodafone România a lansat pachetul comercial „Special Edition, Vodafone – Ziarul Financiar“, ce oferă companiilor mici şi mijlocii o soluţie completă de servicii de conectivitate, acces nelimitat la platforma ZF Corporate şi suport printr-un consultant Vodafone dedicat.
 
Acesta este este un extras din interviul acordat de Aura Nicolae, proprietara Chocolissimo, în emisiunea Femei în Business. Urmăriţi interviul integral aici
O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Vodafone